Nu är bokningen för GayCamp 2023 - Bergslagen öppen!

Men hur det är att åka på gaycamp är svårt att beskriva – det måste upplevas! Följ med oss och grilla vid ett lägerbål en varm sommarkväll nere vid sjön, upplev en massa spex, god mat, delta i olika aktiviteter, paddla kanot, bada eller lägg dig i gröngräset och njut av att bara vara. Vi har en mängd aktiviteter med olika inriktningar för att du ska hitta något som passar just dig.

Oavsett vem du är eller kommer ifrån kommer du att få uppleva allt som hör ett lägerliv till, en fantastisk upplevelse där du kommer att träffa nya och gamla vänner.

Datum: V.30, 22 juli – 29 juli

Pris: 4500kr

Detta pris är endast för boende i Sverige. I detta pris ingår mat, boende, aktiviteter samt del i flerbäddsrum (just nu finns det tyvärr inga enkelrum kvar). Däremot ingår inte längre medlemskapsavgiften för GayCamp i detta pris. Du måste vara medlem i GayCamps förening för att delta i sommarens läger. Läs mer om medlemskapet här

Avbokningsregler:

Föreningen GayCamp har en avbokningsavgift på 500:- samt att respektive lägergård har olika avbokningsregler som kommer dras av från erlagd lägeravgift. Det här gäller i år:

 
· Avbokningar som vidtas senare än 8 veckor före lägerstart debiteras med 25% av erlagd lägeravgift.
· Avbokningar som vidtas senare än 4 veckor före lägerstart debiteras med 50% av erlagd lägeravgift.
· Avbokningar som vidtas senare än 1 vecka före lägerstart debiteras med 100% av erlagd lägeravgift.

Betalning: Lägeravgiften betalas in på plusgiro 80 50 88-2 eller Swisha 123 130 75 86.

  Förnamn*

  Efternamn*

  Födelsedatum*


  E-postadress*

  Adress*

  Postort*

  Postnummer*

  Telefonnummer*

  Mat - Vad kan du inte äta?
  Ej fågel
  Ej fisk
  Ej griskött
  Ej nötkött
  Ej ägg
  Ej gluten/vete
  Ej laktos/mjölk
  Ej nötter

  Meddelande om övrig allergi. Var extra tydlig med allvarlig/livshotande allergi!

  GayCamp-erfarenhet*

  Språk i min basgrupp*
  Jag kan delta i en basgrupp som pratar - markera en eller båda!
  SvenskaEngelska

  Foton som tas under lägret:
  Jag vill inte vara med på:
  Offentliga bilderPrivata bilder

  Vänligen berätta för oss om du snarkar så ska vi försöka hitta ett rum till dig tillsammans med andra snarkare.Jag snarkarJag snarkar ej

  Jag har läst sidan 'Lägret i korthet' och är införstådd med hur lägret fungerar och vad som förväntas av mig som lägerdeltagare.Läs Lägret i korthet här!

  Jag har tagit del att mina personuppgifter hanteras av GayCamp enligt GDPR.Läs mer om GDPR här!

  Jag kommer följa de ordningsregler som fastställs av Gay Camp och lägergården under veckan. Jag kommer delta i basgruppsmöten, föreläsning med läkare om STI-sjukdomar och säkrare-sex-seminarier under lägret. Jag kommer också vara närvarande vid överenskomna tider och visa respekt för andra deltagare och deras bidrag i våra diskussioner/aktiviteter.

  Jag är en person som identifierar mig som man och som huvudsakligen engagerar sig i sexuella och/eller romantiska relationer med andra personer som identifierar sig som män.

  Meddelande