Ordförande

Bo K


Var på GayCamp första gången 1995. Gick med i styrelsen 2013 som kassör och har nu befattning ordförande. Eftersom det alltid varit väldigt givande lägerveckor, så det var naturligt för honom att gå med i styrelsen. Föreningen har hunnit bli 40 år ung - han ser väldigt mycket fram emot att fira 100-årsjubileet.
"Ett år när vår sommarvecka var förlagd till västkusten, tyckte vi att vi skulle lyxa till det med färska räkor… men 12 kg räkor är (just saying) väldigt mycket räkor".

Vice Ordförande

Antonio G S


Var på GayCamp första gången 2021. Gick med i styrelsen 2022 och har befattning vice ordförande. Anledning att han gick med i styrelsen var att han ville bidra med så mycket som möjligt för att göra det så trevligt för alla deltagare och hans mål var att söka sponsorer till GayCamp. Han är ansvarig för Newcomers. Han tror att GayCamp kommer bli ännu populärare om fem år då vi alla kämpar för att vi ska synas mer i media.
"Hela GayCamp veckan för mig är trevlig. Men en sak som jag älskar är att vi alla umgås tillsammans, spelar ingen roll vilken ålder man har".

Kassör

Lars B


Var på GayCamp första gången 2021. Gick med i styrelsen 2022 och har befattning kassör. Han tog ett sabbatsår 2023 från styrelsen men är tillbaka 2024 igen som kassör men har även ansvar över medlemslistan. Han gick med i styrelsen för att GayCamp är en underbar verksamhet som bara kan bli ännu bättre. Han hoppas att GayCamp kan hjälpa till att motverka ofrivillig ensamhet inom HBTQIA världen.
"Jag har varit basgruppsledare sedan 2022 och vill gärna fortsätta med det, det är så underbart att få se folk blomma och hitta sig själva".

Sekreterare

Jan K


Var på GayCamp första gången 2008. Gick med i styrelsen 2022 och har befattning sekreterare. Han har även kontakt med lägergård och bokar samt letar nya lägergårdar. Att GayCamp fortsätter finnas är anledningen att han gick med i styrelsen. Han hoppas att GayCamp kan fortsätta i den anda som har funnits i 40 år.
"Det var väldigt kul på lägret när en kille som heter Claus och jag hade en kurs i självskydd. Jag spökade ut mig till nån kärring med golvmopp som hår och gick i försvar mot denne elaka man. Dolores var visst mitt namn. Det var väldigt uppskattat".

Styrelseledamot

Filip S


Var på GayCamp första gången 2018. Gick med i styrelsen 2023 och har befattning ledamot. Han har huvudansvar för GayCamps sociala medier samt events utanför GayCamp veckan. Att vidareutveckla GayCamp och även se till så att alla anmälda som kommer får ett bra läger, är varför han gick med i styrelsen. Om fem år så vill han att GayCamp är en förening som man vill vara med i hela tiden för vi gör roliga saker och att alla känner sig välkomna.
"Har fått uppleva många roliga minnen på GayCamp, men måste jag välj ett så är det från mitt första läger när vi hade en lekstund. Det var ett rum med massa kuddar, man fick inte använda ord eller gå på två ben. Vi höll på en timme, skrattade nästan hela tiden".

Styrelseledamot

Freddie B


Var på GayCamp första gången 2022. Gick med i styrelsen 2023 och har befattning ledamot. Han har ansvar för anmälningslistorna. Varför han gick med i styrelsen är att han är intresserad av frågor gällande HBTQIA och vill vara med och påverka och göra GayCamp till en fantastisk vecka, precis som han har upplevt. Om fem år tror han att det kommer det vara kö för att få delta då det är en så otrolig bra lägerverksamhet.
"Jag tycker det är roligt att vara med och ge andra bra och fina upplevelser. Finns flera fina minnen men ett är när vi var fyra killar som var påväg att sätta oss med de andra men fastnade mitt på vägen och stod och pratade. Stunden kändes som en kvart men det hade gått över tre timmar när vi gick vidare."

Styrelseledamot

Philip Y


Var på GayCamp första gången 2021. Gick med i styrelsen 2022 och har befattning ledamot. Han är ansvarig för hemsidan, mejlkrogen samt schema för lägret. Anledningen att han gick med i styrelsen är för att han tycker detta är en så underbar verksamhet som bara kan bli ännu bättre. I framtiden tror han att GayCamp kommer vara så stort så att det kommer finnas behov av mer än bara en lägervecka per år.
"Det bästa jag tar med mig från GayCamp är alla nära vänner man fått samt de underbara minnena".