Anmälan till sommarlägret 23-29 juli 2018

Lägeravgiften är 3 500 kr. Anmäler du dig före den 31 maj är avgiften endast 3 000 kronor. I lägeravgiften ingår mat och logi för 7 dagar och 6 nätter. Även transport från och till närmaste tågstation ingår. Övriga resekostnader ingår inte.

Observera att årets läger äger rum på västkusten och att lägret börjar på en måndag och slutar på en söndag.

Du anmäler dig till sommarlägret genom att fylla i formuläret nedan och delbetala 500 kr av lägeravgiften till pg 80 50 88-2.

Sista betalningsdag för hela lägeravgiften är den 31 maj.

Det finns 60 platser på årets läger. Platserna delas ut efter vilket datum man betalade anmälningsavgiften. Självklart återbetalar vi det du betalt ifall lägret är fullt när vi får din betalning.

För dig som är studerande eller arbetslös finns möjlighet att ansöka om reducerat pris. Maila oss på gaycamp@gaycamp.se och berätta om din situation om du vill ansöka om reducerat pris.

För dig som är asylsökande - och inte har varit på GayCamp tidigare - finns möjlighet att ansöka om friplats till lägret. Maila oss på newcomers@gaycamp.se och berätta om din situation om du vill ansöka om en friplats.

  Förnamn*

  Efternamn*

  Födelsedatum*


  E-postadress*

  Adress*

  Postort*

  Postnummer*

  Telefonnummer*

  Meddelande om allergi eller specialkost. Var extra tydlig med allvarlig/livshotande allergi!

  GayCamp-erfarenhet*

  Språk i min basgrupp*
  Jag kan delta i en basgrupp som pratar - markera en eller båda!
  SvenskaEngelska

  Foton som tas under lägret:
  Jag vill inte vara med på:
  Offentliga bilderPrivata bilder

  Vänligen berätta om du godkänner att vi skickar ut dina kontaktuppgifter till resterande anmälda efter årets läger*
  Jag godkännerJag vill inte dela mina kontaktuppgifter

  Vänligen berätta för oss om du snarkar så ska vi försöka hitta ett rum till dig tillsammans med andra snarkare.Jag snarkarJag snarkar ej

  Jag önskar bo i singelrum.
  Ja, tack till singelrumBehövs inte singelrum
  Jag är medveten om att det tillkommer en kostnad för singelrum

  Jag har läst sidan 'Lägret i korthet' och är införstådd med hur lägret fungerar och vad som förväntas av mig som lägerdeltagare.Läs Lägret i korthet här!

  Jag har tagit del att mina personuppgifter hanteras av GayCamp enligt GDPR.Läs mer om GDPR här!

  Jag kommer följa de ordningsregler som fastställs av Gay Camp och lägergården under veckan. Jag kommer delta i basgruppsmöten, föreläsning med läkare om STI-sjukdomar och säkrare-sex-seminarier under lägret. Jag kommer också vara närvarande vid överenskomna tider och visa respekt för andra deltagare och deras bidrag i våra diskussioner/aktiviteter.

  Jag är en person som identifierar mig som man och som huvudsakligen engagerar sig i sexuella och/eller romantiska relationer med andra personer som identifierar sig som män.

  Meddelande