Om oss

Föreningen GayCamp

Föreningen GayCamp är en ideell frivillig organisation som leds av en styrelse på ca 10 personer. Styrelsen arbetar helt ideellt och består av personer med erfarenhet av att arrangera GayCamp-läger.

Vår verksamhet består i huvudsak av att arrangera sommarläger varje år. Varje höst har vi också en återträff för deltagare på årets sommarläger. Sedan 1983 har vi arrangerat sommarläger och 2013 firade vi 30 årsjubileum.

Vi vänder oss till Män som har Sex med Män (MSM) från hela landet och i alla åldrar, vilket ger berikande tillfällen att umgås över generationsgränserna med män med olika social bakgrund och kunna jämföra olika levnadsvillkor bland annat med tanke på landsbygd/stad och olika kulturer.

Du blir medlem i föreningen genom att betala lägeravgiften. Alternativt blir du stödmedlem för 100 kr. Medlemskapet gäller i ett år. Pengarna sätter du in på PlusGiro-konto 80 50 88-2. Kom ihåg att ange ditt namn och adress vid inbetalningen - eller en referens och skicka oss mail med ditt namn och din adress.

Genom ditt medlemskap bidrar du till föreningens arbete med att bland annat motverka HIV-spridning och erbjuda stöd till ungdomar och flyktingar i Sverige.