Anmäl dig här!

Nu är bokningen för GayCamp 2022 - Bergslagen öppen!

Men hur det är att åka på gaycamp är svårt att beskriva – det måste upplevas! Följ med oss och grilla vid ett lägerbål en varm sommarkväll nere vid sjön, upplev en massa spex, god mat, delta i olika aktiviteter, paddla kanot, bada eller lägg dig i gröngräset och njut av att bara vara. Vi har en mängd aktiviteter med olika inriktningar för att du ska hitta något som passar just dig.

Oavsett vem du är eller kommer ifrån kommer du att få uppleva allt som hör ett lägerliv till, en fantastisk upplevelse där du kommer att träffa nya och gamla vänner.

Datum: V.29, 17 juli – 24 juli

Pris 4500kr
I detta pris ingår mat, boende, aktiviteter samt del i flerbäddsrum.
Önskar man att avboka efter 1 maj så tillkommer en avbokningsavgift på 500kr.

Och som alltid följer vi Folkhälsomyndighetens allmänna råd samt följer utvecklingen av Covid-19. Läs mer under frågor för att få mer information om lägret samt Covid-19.

Betalning: Lägeravgiften på 4500kr betalas in på plusgiro 80 50 88-2 eller Swisha 123 130 75 86.

  Förnamn*

  Efternamn*

  Födelsedatum*


  E-postadress*

  Adress*

  Postort*

  Postnummer*

  Telefonnummer*


  Mat - Vad kan du inte äta?
  Ej fågel
  Ej fisk
  Ej griskött
  Ej nötkött
  Ej ägg
  Ej gluten/vete
  Ej laktos/mjölk

  Meddelande om allergi. Var extra tydlig med allvarlig/livshotande allergi!


  Gaycamp-erfarenhet*


  Språk i min basgrupp*

  Jag kan delta i en basgrupp som pratar - markera en eller båda!
  SvenskaEngelska


  Foton som tas under lägret:

  Jag vill inte vara med på:
  Offentliga bilderPrivata bilder


  Vänligen berätta för oss om du snarkar så ska vi försöka hitta ett rum till dig tillsammans med andra snarkare.Jag snarkarJag snarkar ej  Läs Lägret i korthet här!

  Jag har läst sidan 'Lägret i korthet' och är införstådd med hur lägret fungerar och vad som förväntas av mig som lägerdeltagare.

  Jag kommer följa de ordningsregler som fastställs av Gay Camp och lägergården under veckan. Jag kommer delta i basgruppsmöten, föreläsning med läkare om STI-sjukdomar och säkrare-sex-seminarier under lägret. Jag kommer också vara närvarande vid överenskomna tider och visa respekt för andra deltagare och deras bidrag i våra diskussioner/aktiviteter.

  Jag är en person som identifierar mig som man och som huvudsakligen engagerar sig i sexuella och/eller romantiska relationer med andra personer som identifierar sig som män.


  Meddelande