Anmäl dig här!

Anmälan till sommarlägret 19-26 juli 2020

Lägeravgiften är 4 000 kr. Anmäler du dig efter den 31 maj är avgiften 4 500 kr. I lägeravgiften ingår mat och logi för 8 dagar och 7 nätter. Även transport från och till närmaste tågstation ingår. Övriga resekostnader ingår inte.

Årets läger äger rum i Bergslagen. Lägret börjar på en söndag och slutar söndagen därefter.

Du anmäler dig till lägret genom att fylla i formuläret nedan och delbetala 1000 kr av lägeravgiften (anmälningsavgift) till pg 80 50 88-2.

Du kan också betala hela lägeravgiften när du anmäler dig. När du anmäler dig till GayCamp anmäler du ditt deltagande för hela veckan.

Det finns 50 platser på årets läger. Platserna delas ut efter vilket datum man betalade anmälningsavgiften. Självklart återbetalar vi det du betalt ifall lägret är fullt när vi får din betalning.

För dig som är studerande eller arbetslös finns möjlighet att ansöka om reducerat pris. Maila oss på gaycamp@gaycamp.se och berätta om din situation om du vill ansöka om reducerat pris.

Tryggt och säkert läger

GayCamp välkomnar regeringens besked att alla symtomfria får resa fritt inom landet. Vi vill dock förtydliga vilka åtgärder vi kommer att vidta under lägret för att minska risken för smittspridning.

Antal deltagare kommer begränsas till max 50 personer om man inte kommer till lägret med någon man lever tillsammans med så får man bo i ett eget rum; alla aktiviteter som förutsätter närkontakt kommer utgå eller ändras så att man kan hålla avstånd.

Alla aktiviteter kommer i möjligaste mån att genomföras utomhus t ex samtalsgrupperna och festkvällen. Både handsprit och munskydd kommer finnas tillgängligt matsalen rymmer mer än 100 gäster så det kommer vara möjligt att hålla avstånd vi kommer inte packa bussarna fulla när vi hämtar er vid tågstationen.

Angående Covid-19

Styrelsen för Gay Camp hoppas innerligt att du och dina nära mår bra. Vi arbetar hårt för att göra sommarens läger till en succé och vår målsättning är att alla som har anmält sig ska få en underbar lägerupplevelse i juli.

Tyvärr är vi också medvetna om den förändrade situationen som Covid-19 medför. Vi följer utvecklingen noga och kommer göra justeringar om det blir nödvändigt allt eftersom vi vet mer om vilken begränsning av sociala kontakter som blir aktuell för att minska spridningen av viruset.

Efter regeringens direktiv om att begränsa sammankomster till 50 personer, rekommenderar GayCamps styrelse dig som är intresserad att registrera dig så snart som möjligt - så du inte blir utan plats till årets läger.

Vi vill också att alla ska veta att om det blir nödvändigt att ställa in årets läger får alla deltagare full återbetalning.

Bästa hälsningar,
GayCamps styrelse

Förnamn*

Efternamn*

Födelsedatum*


E-post*

Adress*

Postnr, postadress*

Telefon-nr*


Mat - Vad kan du inte äta?
Ej fågel
Ej fisk
Ej griskött
Ej nötkött
Ej ägg
Ej gluten/vete
Ej laktos/mjölk

Meddelande om allergi. Var extra tydlig med allvarlig/livshotande allergi!


Gaycamp-erfarenhet*


Språk i min basgrupp*

Jag kan delta i en basgrupp som pratar - markera en eller båda!
svenskaengelska


Foton som tas under lägret

Jag vill inte vara med på:
offentliga bilderprivata bilder


Läs Lägret i korthet här!

Jag har läst sidan 'Lägret i korthet' och är införstådd med hur lägret fungerar och vad som förväntas av mig som lägerdeltagare.

Jag kommer följa de ordningsregler som fastställs av Gay Camp och lägergården under veckan. Jag kommer delta i basgruppsmöten, föreläsning med läkare om STI-sjukdomar och säkrare-sex-seminarier under lägret. Jag kommer också vara närvarande vid överenskomna tider och visa respekt för andra deltagare och deras bidrag i våra diskussioner/aktiviteter.

Jag är en person som identifierar mig som man och som huvudsakligen engagerar sig i sexuella och/eller romantiska relationer med andra personer som identifierar sig som män.


Jag snarkar. Vänligen berätta för oss om du snarkar så ska vi försöka hitta ett rum till dig tillsammans med andra snarkare.


Meddelande